Ik kan niet inloggen in Deployteq - Kennisbank / Algemeen - Deployteq Support

Ik kan niet inloggen in Deployteq

Lukt het je niet in te loggen in Deployteq? Dan kan dit een aantal redenen hebben:

1. De URL is niet juist. Controleer de opbouw van de URL. Deze dient er als volgt uit te zien: https://portalnaam.deployteq.net

2. Gebruik de incognito modus van de browser welke alle plugins uitschakelt die de browser gebruikt. Probeer nu opnieuw in te loggen.

1. Is Firefox jouw webbrowser?
      Zo ja, druk dan op je toetsenbord de volgende combinatie in: Control+Shift+P.

2. Is Google Chrome jouw webbrowser?
      Zo ja, druk dan op je toetsenbord de volgende combinatie in: Control+Shift+N.

3. Zie je de error melding Error: 3:username/password/portal invalid? Dit betekent dat de naam van de portal, je gebruikersnaam of je wachtwoord onjuist is. Controleer de spelling, en neem contact op met je portal administrator indien je nog steeds niet kan inloggen.

4. Zie je de error melding 203:Unauthorized? Dit betekent dat de user waarmee je inlogt, géén rechten heeft gekregen in (een brand van) de portal. Neem in dit geval contact op met je portal administrator.

Captcha

Na drie mislukte inlogpogingen krijg je een 'captcha' te zien. Je gebruikersnaam en wachtwoord moet nu worden aangevuld met een veiligheidscode.

1. Controleer de opbouw van de URL. Deze dient er als volgt uit te zien: https://portalnaam.deployteq.net

2. Controleer je gebruikersnaam en wachtwoord van je user account.
    Het wachtwoord moet bestaan uit een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en voorzien worden van minimaal 1 speciaal teken, bijvoorbeeld een uitroepteken.

3. Gebruik de incognito modus van de browser.