Waarom krijg ik een 429-error op mijn webhook-call? - Kennisbank / Data, Webhooks & API's - Deployteq Support

Waarom krijg ik een 429-error op mijn webhook-call?

Er is een daglimiet van 50.000 calls per dag per brand ingesteld op de standaard webhook-ontvanger. Dit limiet wordt gedeeld door alle webhooks binnen het brand.

Het aantal calls dat je hebt gedaan, wordt opgenomen in de response headers van de call. Het veld is genaamd X-Clang-Request-Count.

Hieronder laten we zien waar je deze informatie kunt vinden in Postman.

request count.gif

Als het daglimiet is bereikt, zullen daaropvolgende calls niet worden verwerkt en zal een HTTP-statuscode 429 worden teruggestuurd.

Note

Stel dat je binnen je brand drie webhooks hebt ingericht: één voor reserveringen, één voor updates van reserveringen en één voor nieuwsbriefinschrijvingen. Mocht het gecombineerde aantal calls van deze drie webhooks over de 50.000 per dag gaan, dan ontvang je de 429-error terug.

Als je verwacht dat je deze limiet (tijdelijk) zult overschrijden, kun je de Webhook Pro-app installeren. Je kunt deze app naast bestaande webhooks installeren en blijven gebruiken zoals je dat eerder deed, maar dan zonder de dagelijkse limiet.

2024-03-27 14_49_53-operations - Deployteq Handleiding_Manuals - Deployteq.png