Webhooks: quota's, limieten en toegestane groottes - Kennisbank / Data, Webhooks & API's - Deployteq Support

Webhooks: quota's, limieten en toegestane groottes

Zoek je graag de grenzen op? Hier vind je alle relevante limieten, quota’s en maximale toegestane groottes m.b.t. een webhook call!

JSON berichtlimiet

Een JSON-bericht mag maximaal 6 MB zijn bij Deployteq.

Limieten voor tekstopslag

Wil je vervolgens de tekst van een call opslaan in Deployteq, dan gelden de volgende limieten:

• Campagneoptievelden en klantoptievelden (stringwaarden) kunnen maximaal 256 karakters bevatten, maar ze zijn uitbreidbaar. Deze uitbreiding kun je aanvragen bij onze Supportdesk.

• Omgevingsvariabelen en datamodelvelden (stringwaarden) hebben een max van 1 miljoen bytes.

• Let wel: als je hier speciale UTF-karakters in opslaat kunnen deze 2 tot 4 bytes in beslag nemen.

Webhookquota’s

Er is een daglimiet van 50.000 calls per dag per brand ingesteld op de standaard webhook-ontvanger. Dit limiet wordt gedeeld door alle webhooks binnen het brand.

Als de limiet is bereikt, zullen daaropvolgende calls niet worden verwerkt en zal een HTTP-statuscode 429 worden teruggestuurd.

Als je verwacht dat je deze limiet (tijdelijk) zult overschrijden, kun je de Webhook Pro-app installeren. Je kunt deze app naast bestaande webhooks installeren en blijven gebruiken zoals je dat eerder deed, maar dan zonder de dagelijkse limiet.