Domeinen login.myclang.com en secure.myclang.com tijdelijk niet bereikbaar. - News / Gearchiveerd - Deployteq Support

Feb 25 2020

Domeinen login.myclang.com en secure.myclang.com tijdelijk niet bereikbaar.

Authors list

Maandagavond 24-02-2020 tussen  20:20 uur tot 21.50 uur  is het niet mogelijk geweest om in te loggen in Clang via de domeinen <klantnaam>.secure.myclang.com en <klantnaam>.login.myclang.com.  Deze verstoring is opgetreden door een fout in het automatisch verleng proces van het SSL-certificaat voor *.myclang.com

Log je in via  <klantnaam>.myclang.com heb je dit issue niet ondervonden.

Bovenstaande had géén impact op mailverzendingen, campagnes, clicks, opens, rapportages enzovoort.

Waar heeft dit wel impact op gehad ?

Tijdelijk is het niet mogeljik geweest om in te loggen via bovenstaande urls, daarnaast is tussen 20.20 uur en 21.50 uur  is de SOAP API niet bereikbaar geweest. Heb je geen inrichting die calls queued wanneer de SOAP API niet bereikbaar is, zullen calls gedaan in bovenstaand timeframe opnieuw moeten worden aangeboden.  Dit zal met name van toepassing zijn op Webhooks.

Beschik je wel over een inrichting die de calls naar de API queued zullen deze automatisch zijn opgepakt na 21.50 uur.

Omdat veel mensen contact opnemen met onze Support Desk is het mogelijk dat een reactie langer duurt dan je van ons gewent bent.
Mochten er vragen zijn, vernemen wij deze uiteraard graag.

Add a comment

Please log in or register to submit a comment.

Need a password reminder?